Gå til hovedinnhold Gå til søk

Om oss

Destinasjonen er stolt rangert som nr. 88 i verden av Golf Magazine og nr. 5 i Kontinental-Europa ifølge Golf World (2023), og lover en golfopplevelse uten sidestykke.

Sunset over Hole 2

Plassert over polarsirkelen ligger Lofoten Links som et golfparadis, der midnattssolens eteriske dans lyser opp fairwayene våre og sørger for at du ikke blir jaget av banen av nattemørket. Om høsten, når mørket vender tilbake, kan gjestene våre spille golf på dagtid og oppleve det fascinerende nordlyset om natten.

Lofoten Links er majestetisk bygget inn i det barske kystlandskapet på Gimsøy i Lofoten, og byr på en golfopplevelse uten sidestykke. Norskehavet utgjør en egen vannhinder på flere av hullene, mens sandstrendene fungerer som naturlige bunkere og byr på utfordringer selv for de mest erfarne golferne.

Våre koselige Lofoten Links Lodges i nordisk stil har plass til 78 gjester, og restauranten Låven byr på deilig, lokal mat.

Gjør deg klar til å slå ut på et eventyr utenom det vanlige, for Lofoten Links er designet for å gi deg en hole-in-one-reise med spenning og inspirasjon i hvert eneste slag.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.